Containere de birou

Containere birou de vanzare preturi

Preturi container de birou de vanzare si de inchiriat.

CONTAINERE BIROU DE LA PRODUCATOR TEHNO CONTAINERE DE VANZARE : containere birou de vanzare dimensiune containere 9000 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime. containere birou dimensiune containere 6058 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime. containere birou dimensiune containere 7500 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime. Preturi containere birouri incepand de la 1300 euro ( containere cu o lungime de 3000 mm ) la containerele birou noi si preturi incepand de la 1550 euro la cadre containere birou cu lungimea de 9000 metri.

Suntem o societate specializata in productia de containere birou. Vindem si inchiriem containere birou in toate localitatile din Romania. Containere birou - containere destinate organizarilor de santier, sedii firma, puncte de lucru, prezentari la targuri si expozitii, container birou de facturare, urmarire santier, productie, etc. Containere birouri de vanzare la Tehno containere sunt disponibile in Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Galati, Craiova, Constanta dar si in restul tarii, dispunem de un personal calificat ce va sta la dispozitie pentru orice detaliu despre container birou, container santier. Ofertele de containere birou cat si cele pentru containere santier le puteti cere in pagina de contact sau la telefon: 0723.569.929 . Orice proiect aveti nu ezitati sa apelati la noi pentru pentru informati legate de containere birou, containere santier.

Oferim containere birou la diferite dimensiuni( containere birou cu lungimi de 3 / 4/ 6 / 7,5 sau 9 metri ). Modulele ce au ca destinatie spatiile de birouri se pot adapta pentru orice tip de activitate: intalniri de afaceri, secretariat, training-uri, sedinte, etc. Aceste containere pot fi si eterogene, prin unirea spatiului propriu-zis pentru birou.Containere birou de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou Pot fi containere birou etajate sau numai parter, compartimentate, realizate conform cu cerintele Dvs.

Doresti sa cumperi containere birou ? Ne poti contacta la telefon: 0723.569.929 sau pe e-mail: info@tehnocontainere.ro pentru orice informatie legata de containere birou (inchiriere containere birou sau vanzare containere birou).

Containere de birou preturi de vanzare si inchiriere

Containere birou au un confort ridicat prin faptul ca sunt termoizolate si hidroizolate, oferind clientilor un cadru similar unui birou clasic. Tehno container are oferte de pret containere birou cu discount de 4,5% din total la plata integrala. Pentru mai multe detalii daca doriti sa comandati un container birou accesati pagina comanda birou container. - Doresti sa cumperi containere birou ? Ne poti contacta la telefon: 0723.569.929 sau pe e-mail: info@tehnocontainere.ro pentru orice informatie legata de containere birou (inchiriere containere birou sau vanzare containere birou).Containere birou de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere de birou fisa tehnica Containerele birou pot fi utilate cu: usi exterioare anti-efractie din metal ,ferestre termopan oscilo-batante dispuse pe fiecare perete, covoare rezistente din PVC , prize interioare si exterioare, bai complet echipate ,lampi neon, Lambriuri, Jaluzele, aparate AC, pot avea scara interioara sau scara exterioara, etc...