module containere de vanzare module containere de inchiriat module containere

Module containere

Module containere de vanzare

Suntem o societate specializata in productia de module containere. Vindem si inchiriem module containere in toate localitatile din Romania.

Ansamblu de containere - Ansamblu containere birou : Containerele de birou se pot combina pentru a forma module de containere. Realizam ansamblu containere din doua sau mai multe module, pentru constructia de complexe sau cladiri din containere, folosind containere birou modulare, care permit asezarea pe orizontala si verticala, pe mai multe nivele.

Module locuibile - Modulele de locuit sunt locuinte la cheie, locuinta la comanda, containere de locuit, confortabile, facute din containere modulare, cu posibilitati multiple de compartimentare si sunt realizate conform cerintelor Dvs. Modulele de locuit se mai pot folosi ca si containere de santier, containere pentru cazare, dormitoare, birouri, vestiare, paza, etc.

Module depozitare - Modulele depozitare au ca scop depozitarea de marfuri. Mai sunt utilizate in organizarile de santier, pentru depozitarea de utilaje mici sau de materiale.

Doresti sa cumperi module containere ?
Ne poti contacta la telefon: 0723.569.929 sau pe e-mail: info@tehnocontainere.ro pentru orice informatie legata de module containere (inchiriere module containere sau vanzare module containere).

Module containere de inchiriat

Oferim spre inchiriere module containere (Ansamblu de containere, Modulele de locuit, Module depozitare), la preturi de producator, conform cu cerintele Dvs.[ detalii inchiriere module containere ]

Preturi module containere

Module containere de vanzare sau module containere de inchiriat la cele mai mici preturi.
» Oferta preturi module containere