containere birou de vanzare containere birou de inchiriat containere monobloc

Containere birou preturi de vanzare

Preturi containere birouri de inchiriat

Oferte Containere birou
Containere Birou - 3 ZILE NU PLATESTI TVA-UL - expirata
Containere Santier - OFERTA 5 + 1 GRATIS - expirata
Cere oferta speciala

Preturi de vanzare

Containere birou de vanzare la Tehno containere, firma noastra vinde containere birou noi si containere birou second hand, lunar avem containere birou la oferte ( incercand sa satisfacem clientii nostri cu produse ce au un raport pret calitate excelent reusind astfel sa asiguram solutii rapide pentru spatii de birouri, spatii pentru santiere, cladiri din containere.

Containere birou de la producator Tehno containere de vanzare :

 • containere birou de vanzare dimensiune containere 9000 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime.
 • containere birou dimensiune containere 6058 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime.
 • containere birou dimensiune containere 7500 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime.
 • Preturi containere birouri incepand de la 1300 euro ( containere cu o lungime de 3000 mm ) la containerele birou noi si preturi incepand de la 1550 euro la cadre containere birou cu lungimea de 9000 metri.

  Suntem o societate specializata in productia de containere birou. Vindem si inchiriem containere birou in toate localitatile din Romania.
  Containere birou - containere destinate organizarilor de santier, sedii firma, puncte de lucru, prezentari la targuri si expozitii, container birou de facturare, urmarire santier, productie, etc.

  Containere birouri de vanzare la Tehno containere sunt disponibile in Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Galati, Craiova, Constanta dar si in restul tarii, dispunem de un personal calificat ce va sta la dispozitie pentru orice detaliu despre container birou, container santier. Ofertele de containere birou cat si cele pentru containere santier le puteti cere in pagina de contact sau la telefon: 0723.569.929 . Orice proiect aveti nu ezitati sa apelati la noi pentru pentru informati legate de containere birou, containere santier.

  Oferim containere birou la diferite dimensiuni( containere birou cu lungimi de 3 / 4/ 6 / 7,5 sau 9 metri ). Modulele ce au ca destinatie spatiile de birouri se pot adapta pentru orice tip de activitate: intalniri de afaceri, secretariat, training-uri, sedinte, etc. Aceste containere pot fi si eterogene, prin unirea spatiului propriu-zis pentru birou.Containere birou de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

  Pot fi containere birou etajate sau numai parter, compartimentate, realizate conform cu cerintele Dvs.

  Doresti sa cumperi containere birou ?
  Ne poti contacta la telefon: 0723.569.929 sau pe e-mail: info@tehnocontainere.ro pentru orice informatie legata de containere birou (inchiriere containere birou sau vanzare containere birou).

  Container Birou Tur Virtual 360 de grade

  Containere de vanzare

  Containere de birou

  Containere birou au un confort ridicat prin faptul ca sunt termoizolate si hidroizolate, oferind clientilor un cadru similar unui birou clasic. Tehno container are oferte de pret containere birou cu discount de 4,5% din total la plata integrala. Pentru mai multe detalii daca doriti sa comandati un container birou accesati pagina comanda birou container.
  - Doresti sa cumperi containere birou ? Ne poti contacta la telefon: 0723.569.929 sau pe e-mail: info@tehnocontainere.ro pentru orice informatie legata de containere birou (inchiriere containere birou sau vanzare containere birou).Containere birou de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou


  containere birou
  Containere birou de vanzare cu preturi incepand de la 1300 ENou
  containere birou
  Containere birou de vanzare cu preturi incepand de la 1300 ENou
  containere birou
  Containere birou de inchiriat cu preturi incepand de la 1300 ENou
  containere birou
  Birou Containere de vanzare cu preturi incepand de la 1300 ENou

  Preturi containere birouri de inchiriat

  Containere birou realizate de Tehnocontainere respecta normele ISO ceea ce garantează standarde ridicate de nivel european, containere birou au um schelet metalic profilat la rece, pe care sunt aplicate panouri de tip sandwich poliuretan C 1 50 mm reusind astfel sa oferim preturi competitive, containere birou modulare in sistem logo permit realizarea de structuri complexe pe mai multe nivele. Containerele birou pot fi modificate prin adaugarea de noi corpuri sau pot fi demontate sau realocate, realizam transportul containerelor cu utilaje speciale dotate cu macara si personal calificat. Dispunem de o flota de camioane cu care realizam transportul de containere birou si containere santier si pentru alte socetati ce au nevoie sa transporte containere birou si containere santier.

  Vezi galerie foto containere birou