containere de vanzare containere de inchiriat preturi containere monobloc, containere modulare

Containere santier de vanzare pret

Preturi containere santier de inchiriat

Containere santier de vanzare la Tehno containere, firma noastra vinde containere santier noi si containere santier second hand, lunar avem containere santier la oferte ( incercand sa satisfacem clientii nostri cu produse ce au un raport pret calitate excelent reusind astfel sa asiguram solutii rapide pentru spatii de birouri, spatii pentru santiere, cladiri din containere.

Containere santier de vanzare pret

 • containere santier de vanzare dimensiune containere 9000 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime.
 • containere santier dimensiune containere 6058 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime.
 • containere santier dimensiune containere 7500 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime.
 • Suntem o societate specializata in productia de containere santier. Vindem si inchiriem containere santier in toate localitatile din Romania.
  Santierele de constructii implica si nevoia de amenajare a unor adaposturi pentru inspectori, sefi de santier si muncitori.

  Putem realiza containere santier simple sau containere santier dotate cu grup sanitar, compartimentari containere, aparate de climatizare si alte dotari, la cererea Dvs. Containerele santier sunt containere cu structura asamblata prin sudura si o grosimea minima a cadrelor de 5mm, asigurand robustetea si rezistenta in timp.

  Doresti sa cumperi containere santier ?
  Ai nevoie de containere pentru a deschide un santier? Poti cumpara sau inchiria unul. Ne poti contacta la telefon: 0723.569.929 sau pe e-mail: info@tehnocontainere.ro pentru orice informatie legata de containere santier (inchiriere containere santier sau vanzare containere santier).Containere santier de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

  Containere santier de inchiriat

  Oferim spre inchiriere containere santier (containere noi si containere second hand / SH de inchiriat), la preturi de producator, conform cu cerintele Dvs. Ne-am perfectionat continuu serviciile de inchiriere containere pentru santiere, am diversificat gama de containere santier de inchiriat.

  Preturi containere santier

  Preturi containere santier incepand de la 1300 euro ( containere cu o lungime de 3000 mm ) la containerele santier noi si preturi incepand de la 1550 euro la cadre containere santier cu lungimea de 9000 metri. Containere santier realizate de Tehnocontainere respecta normele ISO ceea ce garantează standarde ridicate de nivel european, containere santier au um schelet metalic profilat la rece, pe care sunt aplicate panouri de tip sandwich poliuretan C 1 50 mm reusind astfel sa oferim preturi competitive, containere santier modulare in sistem logo permit realizarea de structuri complexe pe mai multe nivele. Containerele santier pot fi modificate prin adaugarea de noi corpuri sau pot fi demontate sau realocate, realizam transportul containerelor cu utilaje speciale dotate cu macara si personal calificat. Dispunem de o flota de camioane cu care realizam transportul de containere birou si containere santier si pentru alte socetati ce au nevoie sa transporte containere santier si containere birou. Containere santier de vanzare la Tehno containere sunt disponibile in Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Galati, Craiova, Constanta dar si in restul tarii, dispunem de un personal calificat ce va sta la dispozitie pentru orice detaliu despre container santier, container birou. Ofertele de containere santier cat si cele pentru containere birou le puteti cere in pagina de contact sau la telefon: 0723.569.929 . Orice proiect aveti nu ezitati sa apelati la noi pentru pentru informati legate de containere santier, containere birou. » Oferta preturi containere santier

  Poze containere santier